Levertijd & Verzendkosten

Levertijden

Spellenexplosie.nl doet zorgvuldig haar best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de pakketbezorging van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Afleveren op een ander adres

Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een andere afleveradres dan het factuuradres. Dit is handig als je de bestelling wilt verzenden voor een verjaardag. Wij pakken eventueel ook bestellingen in als cadeau.

Track & Trace

Wanneer je bestelling door ons is verzonden, dan krijg je een email met de track & trace link erin. Zodat je kunt terug zien waar het pakket zich bevindt.

Afhalen in de winkel

Mocht je een product  willen afhalen dan raden we aan even te bellen of te e-mailen. Dan kan de Spellenexplosie het voor je apart houden als het in voorraad is. De online voorraad proberen wij zo goed mogelijk bij te houden, echter kunnen hier weleens foutjes in voorkomen. Om teleurstelling te voorkomen, neem altijd even contact met ons op via: info@spellenexplosie.nl.

Verzendkosten 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€4,95 voor bestellingen onder de €75,- binnen Nederland.
Gratis voor bestellingen vanaf €75,- binnen Nederland.

Verzendkosten naar België: € 6,95.
Verzendkosten naar Duitsland: € 9,95