Retourneren

Retourneren

Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Artikelen kunnen alleen geretourneerd worden wanneer ze ongeopend zijn. Stuur de producten altijd goed ingepakt terug in de originele verpakking. Vermeld hierbij altijd de afzender, Telefoonnummer en factuurnummer.

Retourneren komt voor je eigen rekening. Zodra wij het retourpakket hebben ontvangen zullen we binnen 14 dagen het betaalde bedrag exclusief verzendkosten via dezelfde betaalmethode terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product ontvangen is of een bewijs van terugzending overlegd kan worden. Bij beschadiging aan het product door onzorgvuldige omgang door de consument zelf is de consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product. Komt het aankoopbedrag na retour onder het bedrag van gratis verzending (€75), dan brengen wij de verzendkosten van de heenweg á €4,95 in mindering op het terug te betalen bedrag.

Bestelling annuleren

Mocht je onverhoopt besluiten af te zien van een bestelling en deze is nog niet verzonden, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan kijken of we de bestelling uit het bestelproces kunnen halen. Mocht dit het geval zijn dan storten we de eventueel gemaakte betalingen terug op je rekening.

Beschadigde artikelen

Indien een artikel tijdens de levering of bij thuiskomst beschadigd blijkt te zijn, heb je de mogelijkheid het artikel om te ruilen.
Indien je het beschadigde artikel thuis gestuurd hebt gekregen, kun je het na contact kosteloos terugsturen.

Verkeerd artikel ontvangen

Het kan gebeuren dat je niet hebt gekregen wat je had besteld. Dit proberen wij uiteraard te voorkomen. Mocht het toch gebeuren, dan kun je het na contact kosteloos terugsturen.