Demo-Team

Het demoteam van Spellenexplosie is een groep enthousiaste spellenfanaten die nog een extra uitdaging zoeken. En wat is nu leuker dan je passie delen met personeelsverenigingen, studenten of andere toffe doelgroepen? Het demoteam bestaat uit ervaren spelleiders, ieder met zijn eigen kennis en kracht. Enthousiasme is in ieder geval één ding waar we allemaal over beschikken!

 

Met nieuwe spellen wil je altijd zo snel mogelijk aan de gang, helaas is er dan ook nog wat voorbereidend werk dat moet gebeuren. Denk aan een spel klaar zetten, de regels leren, uitleggen en naderhand weer alles opruimen. Ons demoteam neemt dat allemaal uit handen! 

 

Vooraf kan een selectie gemaakt worden van spellen die jullie graag willen zien en spelen en wij nemen deze dan voor jullie mee. Ons demoteam komt op de door jullie gekozen locatie en zal alles klaar zetten. We leggen de spellen aan jullie uit en begeleiden waar nodig is, ook vragen kunnen tijdens het spelen aan ons gesteld worden. Daarna zorgen we ook weer dat de tafels klaar liggen voor de volgende spelers en ruimen wij nadien alles op.

 

Het demoteam kan ingezet worden tijdens personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen, voor buurtverenigingen en ga zo maar door.  Heb je interesse? Of wil je dit geweldige team eens zien of boeken voor een leuk evenement? Neem dan contact met ons op.